mudak muchuk stalk aku

✿ Cik Bit ✿
ENTRY ABOUT LINKIES WISHLIST

Daisypath Happy Birthday tickers

? kawan yang sporting,satu kepala,keja jahat buat,keja baik pon wat gak..fair la tu?




Saturday, 10 November 2012 . 0 word(s) .
Hai peeps..haritu masa outing ngan membe2 semua,depa sibuk shopping,aku cam biasa,jalan jala..tak dak barang nak beli,lalu satu tempat..terpaku jap,bukan nampak pakwe hensem oke,nanti fruithearts kite marah..aku tengok baju baby la,comel2 ja..kecik2..geram tengok..tapi jangan pikir bukan2 lak..just geram tengok baju baby n barang2 baby tu ja..hehe.. :D
JADI SAT.. :p




teringin sangat..how's cute ^_^
Monday, 5 November 2012 . 0 word(s) .
Hai peeps..kenapa dua tiga harinie terasa nak buat cupcakes ek??adoi..hari-hari search google image kat tenet tu ha pasai cupcake ja..how's cute..geram tengok..hope 1 hari nanti dapat buat cupcake tu..kadang-kadang berangan jugak..buat cupcakes,pastu decorate cantik-cantik..pastu buat surprise kat yang tersayang(*tttaaaaadddaaa*)..wah-wah..mesti sweet kan..*mata kedip-kedip*..HOPE ONE DAY DAPAT BUAT CUPCAKES MACAM NIE :)











bestest friend that i have
Thursday, 1 November 2012 . 0 word(s) .
 Hai peeps! aku happy dengan depa nie..thanks kawan sebab ada waktu aku happy  n sedih 


oke..kami dua memang kanak-kanak riang..haha..no komen!



bluek!!dua-dua gila kamera..untung la satu pala..tapi aku tak seayu hampa,jeles itew~


the bestest classmate n roommate! sayang zaza :)